Brandbeveiliging

Een brandmeldinstallatie is onmisbaar voor ieder bedrijf: het signaleert brand in een vroeg stadium waardoor snel kan worden ingegrepen. Hierdoor verkleint u het risico op onherstelbare schade én redt u letterlijk levens. De gemeente, brandweer en verzekering stellen daarom strenge eisen aan de brandveiligheid van uw pand en de veiligheid voor uw medewerkers.

Programma van eisen – brandweer en verzekeraar

Samen met u stellen de brandexperts van Remmers-ETS een programma van eisen vast, waarin staat waaraan de brandbeveiliging in uw pand dient te voldoen. Conform dit programma van eisen verzorgen wij de installatie, waarbij u de keuze krijgt uit verschillende, passende systemen. Zo is er voor elke situatie een passende oplossing.

Brandbeveiliging met NCP-certificaat

Remmers-ETS werkt voor brandbeveiliging en -detectie samen met een door het Nederlands Instituut voor Certificatie, Beveiliging en Brandveiligheid (NCP) gecertificeerde instelling. Al onze installaties en geleverde systemen voldoen altijd aan de laatste wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid.

Onze merken

Remmers-ETS werkt onder andere met Notifier als het gaat om brandbeveiliging. Remmers-ETS biedt een breed gamma van brandbeveiliging met voor elk type pand een adequate toepassing.
Wij vertellen u graag meer over onze brandbeveiliging. Bel of maak vrijblijvend een afspraak >>