Camerabeveiliging

Camera’s maken een snelle opmars door in het publieke domein. In uitgaansgebieden en winkelcentra, maar ook in de particuliere en bedrijfsbeveiliging wint camerabewaking snel terrein. Een camera houdt een crimineel niet tegen, maar cameratoezicht helpt wel bij de preventie en opsporing van criminaliteit.

De state-of-the-art camerabeveiliging door Remmers-ETS is de beste oplossing voor cameratoezicht bij het vastleggen en opsporen van criminelen en vandalen.

Geavanceerde (netwerk)camera’s

Wij plaatsen zeer uiteenlopende camera’s, van instapmodel tot vandaalbestendige camera’s. Maar eerst kijken wij naar uw veiligheidswensen en de situatie. In high risk omgevingen installeren wij uitvoerige videobewakingssystemen. Daarnaast bieden we ook intelligente camera’s: deze camera’s herkennen ongewenste bezoekers. Op het moment dat ongewenste bezoekers worden gefilmd, geeft de camera een signaal af naar een aangewezen medewerker of meldkamer.

Camerabeelden naar PAC

Met de camera- en videosystemen waar Remmers-ETS mee werkt is het mogelijk om uw camerabeelden over te dragen naar een particuliere alarmcentrale (PAC). Deze camera’s werken in een zelfstandig systeem, maar ook in netwerken gekoppeld aan uw alarmsysteem en uw brandbeveiliging. Het is maar net hoe veilig u het wilt.

Onze merken beveiligingscamera’s

Voor deze intelligente IP-camerabeveiliging, streamingsystemen en grote tot kleine netwerken werkt Remmers-ETS met innovatieve merken zoals Axis, Bosch, Samsung, Moboti, Panasonic, Dahua en Idis. Allemaal bekende en bewezen marktleiders op het gebied van camerabeveiliging.
Wij vertellen u graag meer over onze camerabeveiliging. Bel of maak vrijblijvend een afspraak >>