Inbraakbeveiliging

Veiligheid, dat betekent ook onbezorgd de deur achter u dichttrekken. Met meer dan 30 jaar ervaring plaatst Remmers-ETS alarmsystemen in huizen, kantoren, scholen, winkels en overheidsgebouwen. Onze installateurs volgen meerdere opleidingen en cursussen per jaar om volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo bent u verzekerd van de beste inbraakbeveiliging.

Inbraaksysteem

Inbraakbeveiliging bestaat uit goede sloten op ramen en deuren en een elektronisch alarmsysteem. Mocht ongewenst bezoek door een deur of raam naar binnen komen, dan klinkt het alarm. Tegelijkertijd gaat er een waarschuwing uit naar de meldkamer via IP of een mobiele of vaste telefoon. Het alarmsysteem past bovendien in een netwerk van meerdere alarmsystemen, camerasystemen en brandbeveiligingssystemen.

Draadloos uw inbraaksysteem bedienen

Onze draadloze alarmsystemen bieden een hoge betrouwbaarheid en de flexibiliteit om makkelijk en draadloos uit te breiden. Er is geen sprake van hak- en breekwerk en de installatietijd is zeer snel. Nog een bijkomend voordeel bieden de draadloze beveiligingssystemen die u op afstand beheert via de computer of via een app op uw smartphone of tablet. U schakelt het alarm in en uit, of controleert de alarmstatus met één druk op de knop.

Onze merken alarmsystemen

Door de jaren heen hebben wij nagenoeg alle merken van inbraak- en alarmsystemen leren kennen en mogen leveren. Hierdoor herkennen wij de A-merken. Zo werken wij onder andere met Alphatronics, UTC (ATS-systemen) en Honeywell (Galaxy-systemen). Producten die voldoen aan alle wettelijk gestelde normen en eisen en die net dat beetje extra kwaliteit bieden. Ook leveren en installeren wij mistgeneratoren van Bandit.

Wij vertellen u graag meer over onze alarmsystemen. Bel of maak vrijblijvend een afspraak >>