Toegangsbeveiliging

Binnenlaten wie binnen mag en onbevoegde personen buiten houden: toegangsbeveiliging van de bekende paslezers tot geavanceerde biometrische oplossingen met vingerafdruk. Met deze producten biedt Remmers-ETS oplossingen voor toegangsverlening en toegangscontrole van bedrijfsterrein, bedrijfspand, huis en werkgebieden en -kamers.

Toegangsverlening

Op een simpele manier toegang verlenen tot uw huis of bedrijf met een vingerafdruk, code, kaart of draadloze transponder: allen vervangen de gebruikelijke sleutel. De elektronische kaarten, pasjes of druppels zijn uitwisselbaar en gemakkelijk te blokkeren bij verlies. Door een kaarttoegang te combineren met een pincode verhoogt u de beveiliging. Deze technieken zijn functiezeker en tot in zekere mate onderhoudsvrij.

Toegangscontrole

Toegangsverlening naar toegangscontrole tillen maakt het mogelijk om tijdgebonden, ruimtegebonden en persoonsgebonden autorisaties te sturen. Hiermee integreert u veiligheids- en tijdregistratietechnieken. U kent met de gebruiksvriendelijke software bijvoorbeeld toegangsniveaus toe aan uw medewerkers en registreert hun in- en uitkloktijden. Deze systemen passen we toe op ‘losse’ deuren of hekken, of in een netwerk tot enkele honderden. Alle producten voor toegangsbeveiliging combineren met inbraaksystemen, camerabeveiliging en brandbeveiliging.

H2Biometrie

Er zijn ook biometrische toegangscontroles. In deze gevallen met vingerafdruk op sensor of met gezichtsherkenning (zoals de Suprema-systemen) en met handaanraking van de deurkruk (Kaba TouchGo elektronisch sluitsysteem). Kaba TouchGo elektronisch sluitsysteem maakt het mogelijk om gesloten deuren te openen zonder daarvoor een sleutel of kaart te hoeven pakken. Het enige dat men hoeft te doen is het aanraken van de deurkruk. Door middel van RCID-identificatietechnologie wordt bepaald of de persoon in kwestie ergens in de kleding of op het lichaam een kaart of tag heeft.

Onze merken

Remmers-ETS heeft vanuit vele jaren ervaring met toegangscontrole gekozen voor een beperkt aantal merken en leveranciers. Allen producten van internationale marktleiders bij kwaliteitsoplossingen op het gebied van toegangsbeveiliging. Zo werken wij met oplossingen van onder andere Suprema, Card Access, Paxton, Kaba en Maasland.
Wij vertellen u graag meer over onze toegangsbeveiliging. Bel of maak vrijblijvend een afspraak >>