Service & onderhoud

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Want net als u willen wij er zeker van zijn dat uw beveiliging te allen tijde optimaal werkt. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Heeft u een probleem, dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een oplossing. Voordeel van de service van Remmers-ETS is dat elke individuele medewerker kennis heeft van al onze producten. Eén telefoontje en wij handelen het af.

Onderhoudscontract beveiliging

Koopt u een beveiligingsproduct, dan sluit u daar (optioneel) een onderhoudscontract bij af. U geniet dan de zekerheid van regelmatig onderhoud en controle en dus de langste levensduur van uw beveiliging. Voor elk beveiligingsproduct kijken we met u naar het gewenste servicelevel. Komen wij bij u langs voor service of onderhoud, dan kijken we ook altijd scherp naar eventueel veranderde situaties in uw pand en naar uw beveiligingsproducten: is het noodzakelijk om uw huidige beveiligingssystemen hierop aan te passen of uit te breiden?

Certificeringen

In het geval van gecertificeerde beveiligingssystemen raden wij aan een onderhoudscontract af te sluiten. Immers, de certificering moet wel geldig blijven. In het geval van een gecertificeerd inbraak-/alarmsysteem controleren wij elk jaar. We checken aanwezige alarmsensoren, waarbij we alle functies van het systeem uitgebreid testen. Tijdens onderhoud kijken onze experts of het risico gewijzigd is. En zo ja, of de voorgeschreven en uitgevoerde maatregelen voldoende zijn.

Supportcontract brandkast

Ook voor de Remmers kluizen kunt u een service- of supportcontract afsluiten. Zo bent u te allen tijde verzekerd van de beste beveiliging van uw waardevolle spullen.
Wij vertellen u graag meer over onze service en onderhoudscontracten. Bel of maak vrijblijvend een afspraak >>